Tekvicová polievka s karí a bazalkou

11. júla 2015
  • Podávať ako : tanier
  • Porcie : 4
  • Čas prípravy : 10m
  • Čas varenia : 50m
  • Hotové za : 60m

Tekvicová polievka, ktorá vhodne yahreje na jeseň či v zime. S nádychom exotiky si získa aj náročnejšieho jedáka.

Namiesto tekvice Hokkaido môžete použiť obyčajnú oranžovú tekvicu.
Ozvláštnite chuť tekvicovej polievky pridaním lyžičky chilli korenia.
Ak ste dali do polievky príliš veľa karí korenia, zjemnite jeho chuť sladkou smotanou.

<ingredients>

<method>

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné recepty:
  • veganske-rebarborove-crumble-muffiny

    Vegánske rebarborové crumble muffiny

  • burgre-zo-sladych-zemiakov-s-guacamole

    Burgre zo sladkých zemiakov s guacamole

  • Nepečená čokoládová vegánska torta s jahodami

  • kuracie-prsia-v-kuskusovom-cesticku

    Kuracie prsia v kuskusovom cestíčku

  • bananovy-chlieb

    Banánový chlieb