Špenátový dip

24. augusta 2014
  • Podávať ako : miska
  • Porcie : 6
  • Čas prípravy : 15m
  • Čas varenia : 0m
  • Hotové za : 2:15 h

Obľúbený dip najmä na Vianoce, si teraz jednoducho pripravíte aj vy doma sami.

Ingrediencie

  • 300g mrazeného špenátu
  • 2 balenia hustej kyslej smotany
  • 16 lyžíc majonézy
  • 3 zelené cibule (jarné cibuľky)
  • 1 konzerva vodných gaštanov (dostať v ktoromkoľvek ázijskom oddelení)
  • 1 balíček zeleninovej polievky

Postup

Krok 1

Špenát rozmrazíme. Cibuľu a gaštany nasekáme nadrobno. Zo špenátu vytlačíme nadbytočnú šťavu a vlhkosť.

Krok 2

V miske zmiešame všetky ingrediencie dokopy. Dôkladne premiešame a dáme minimálne na 2 hodiny chladiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné recepty:
  • veganske-rebarborove-crumble-muffiny

    Vegánske rebarborové crumble muffiny

  • burgre-zo-sladych-zemiakov-s-guacamole

    Burgre zo sladkých zemiakov s guacamole

  • Nepečená čokoládová vegánska torta s jahodami

  • bananovy-chlieb

    Banánový chlieb

  • Banánové latté

    Banánové latté