Špargle podľa Nigelly

7. septembra 2014
  • Podávať ako : kusy
  • Porcie : 8
  • Čas prípravy : 5m
  • Čas varenia : 10m
  • Hotové za : 15m

Jednoduchý recept na špargľu podľa anglickéj kuchárky Nigelly. Kto má rád špargľu a ešte ho nevyskúšal, mal by to spraviť práve teraz!

Ingrediencie

  • soľ
  • 8 čerstvých špargieľ
  • 4 vajíčka

Postup

Krok 1

Vajíčka dáme variť namäkko na cca 4 minúty od doby varu.

Krok 2

Špargle dáme na 10 minút do vriacej vody, aby zmäkli.

Krok 3

Vajíčko vyberieme, položíme ho do držiaka na vajce a odrežeme vrchnú tretinu. Na vajíčko nasypeme trochu soli (množstvo podľa chuti).

Krok 4

Špargľu si namáčame v osolenom vajíčku a jeme.

Tip na obmenu:
Môžeme zajedať s chlebom.

Typ receptu: , Značky: , Ingrediencie: , ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné recepty:
  • veganske-rebarborove-crumble-muffiny

    Vegánske rebarborové crumble muffiny

  • burgre-zo-sladych-zemiakov-s-guacamole

    Burgre zo sladkých zemiakov s guacamole

  • Nepečená čokoládová vegánska torta s jahodami

  • Banánová roláda

    Banánová roláda

  • avokadovo-jablkove-guacamole

    Avokádovo-jablkové guacamole