Pasta Napoletana

3. augusta 2014
  • Podávať ako : tanier
  • Porcie : 4
  • Čas prípravy : 0m
  • Čas varenia : 0m
  • Hotové za : 15m

Výborné paradajkové cestoviny.

Ingrediencie

  • 2 lyžičky oregana
  • 1 konzerva paradajok
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice olivového oleja
  • pol lyžičky medu
  • bobkové listy
  • cestoviny ľubovoľného tvaru

Postup

Krok 1

Uvarte cestoviny podľa návodu.

Krok 2

Opražte cesnak s olivovým olejom na miernej teplote, až kým cesnak nezhnedne. Znížte teplotu, pridajte paradajky, oregano a zopár bôbových listov. Nechajte jemne povrieť. Miešajte, kým omáčka nezhustne.

Krok 3

Vmiešajte pol lyžičky medu, aby ste zmiernili kyslosť a horkosť. Omáčku zmiešajte s hotovými cestovinami.

Tip na obmenu:
Ozdobte listami čerstvej bazalky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné recepty:
  • taliansky-salatovy-dressing

    Taliansky šalátový dressing

  • talianska-kukuricna-polievka

    Talianska kukuričná polievka

  • caprese

    Caprese

  • citronove-rizoto01

    Citrónové rizoto so syrom

  • kuracie-parmigiano

    Kuracie Parmigiano