Ázijský vaječný šalát

5. augusta 2014
  • Podávať ako : miska
  • Porcie : 2
  • Čas prípravy : 0m
  • Čas varenia : 0m
  • Hotové za : 2:15 h

Kambodžská vaječná pochúťka.

Ingrediencie

  • 4 vajíčka
  • 1/4 šálky šalátovej majonézy alebo tatarskej omáčky
  • 1/4 šálky bambusových výhonkov
  • 1/4 šálky vodných gaštanov (dostaneme kúpiť v ázijských potravinách)
  • 1/2 lyžičky mletého zázvoru

Postup

Krok 1

Vajcia uvaríme natvrdo a pokrájame na malé kúsky (môžeme použiť krájač na vajcia). Vodné gaštany nakrájame na drobné kúsky.

Krok 2

Všetko spolu zmiešame. Dáme chladiť do chladničky asi na dve hodiny.

Ak nezoženiete vodné gaštany, môžete ich vymeniť za ľahšie dostupný ananás. Šalát chutí výborne aj so sójovou omáčkou a mladou cibuľkou.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné recepty:
  • veganske-rebarborove-crumble-muffiny

    Vegánske rebarborové crumble muffiny

  • burgre-zo-sladych-zemiakov-s-guacamole

    Burgre zo sladkých zemiakov s guacamole

  • Nepečená čokoládová vegánska torta s jahodami

  • Banánová roláda

    Banánová roláda

  • avokadovo-jablkove-guacamole

    Avokádovo-jablkové guacamole